Servicii

Home/Servicii
Servicii 2017-06-23T13:07:31+03:00

Agentiilor de publicitate le oferim o gama larga de servicii precum: compozitie muzica pentru reclame, voice-over, prezentări DVD și CD, filme corporate, naratori pentru orice fel de proiecte media, documentare, radio sau TV, mesaje tip mesagerie vocala sau IVR, voci pentru desene animate sau filme, prezentări flash sau orice fel de prezentări multimedia, e-learning sau audio-books.

Artistilor si trupelor le oferim piese originale, inregistrari vocal instrumentale, orchestrare piese, masterizare si mixare, editare material audio-video.

Actorilor le adresam invitatia de a ne vizita la studio pentru includerea unei inregistrari vocale ca demo in arhiva noastra de voci pentru a-i propune in viitoarele noastre colaborari.

Servicii Art Music

Art Music s-a impus pe piata interna si internationala printr-o calitate exceptionala a compozitiei muzicale originale care desavarseste si da personalitate proiectelor. Marturie stau exemplele din sectiunea PORTOFOLIU.
Valoarea unui film sau a unui spot publicitar creste cu 50% daca este potentat de o coloana sonora buna. Fie ca a fost vorba de un jingle de 5-10 secunde, de un spot comercial de 30 de secunde sau un film de lung metraj de 120 de minute, echipa de compozitori de la Art Music si-a respectat deadline-urile si inalta cota calitativa.
Afla mai multe
Pasul final si definitoriu inaintea imprimarii pe album a unei piese noi, masterizarea audio este acel un plus de calitate, acuratete si stralucire pentru orice proiect muzical. Masterizare audio inseamna: editarea defecte minore – scoaterea anumitor zgomote nedorite din inregistrare (la inregistrarile live – ex: zgomote de scaune, tuse etc. in timpul unui concert de muzica clasica); aplicarea de reducere a zgomotului pentru a elimina clicuri, intreruperi ale inregistrarii, zgomot produs de reteaua de curent si fluieraturi; modificarea și reglarea efectului stereo; adaugarea de ambianța (reverb); egalizarea audio pe întreg albumul ( echilibrul intre frecventele joase , medii si inalte); optimizarea volumului de sunet; optimizarea nivelului dinamic sau de compresie; limitarea nivelului maxim la -0,3dB.
Afla mai multe
Din ce in ce mai populare si mai cerute sunt pachetele de mesagerie vocala sau robot de intampinare. Importanta unei voci profesioniste care sa va salute clientii la telefon si sa ii indrume intr-un scenariu de directionare este din ce in ce mai des ceruta de catre diverse companii, chiar si pentru retele de telefonie interna.
Vocea, muzica si chiar claritatea vocii la telefon – toate acestea joaca un rol important, cand se urmareste construirea unei imagini cat mai bune a companiei in fata clientului.
Productia de anunturi telefonice profesioniste – indiferent de lungime si durata – constituie una din competentele nou dobandite de catre studiourile Art Music.
Afla mai multe
Asa cum sunetul profesionist a invatat sa alerge, sa se invarteasca si sa se inalte in universul creat de sistemele 5.1, la fel si imaginea a capatat noi valente prin tehnicile de animatie si de mixaj. Alaturi de prelucrarea sunetului la nivelul de calitate cerut de exigentele momentului.
Afla mai multe

Ce ne recomanda

  • Cream piese muzicale adecvate vocii si personalitatii artistului
  • Intuim si valorificam calitatile vocale deosebite ale copiilor si tinerilor care isi doresc o cariera in muzica
  • Suntem prompti si dedicati clientilor
  • Flexibilitate in relatia cu clientii

Competentele noastre

Compozitie, orchestrare muzica originala 100
Inginerie de sunet: editare, mixare, masterizare digitala 90
Consultanta multimedia 85
Pedagogie muzicala, training 100

Partenerii nostri

Login

Lost your password?