Premii

Home/Premii
Premii 2017-06-21T16:08:25+00:00

Spotul TV Viclenium Bank

premiu6
Viclenium Bank - Grand Spoof 2011.flv

Spotul Viclenium Bank, o parodie la reclamele bancilor pentru produsele de creditare, a castigat locul 1 la Grand Spoof 2011.

Spotul TV Renault Clio

ador_logo_slogan_ro-061
Spotul TV Renault Clio / Cliopolitan a castigat trofeul de bronz la Festivalul ADOR 2009 categoria SPOT TV link.

Spotul TV Renault dCI

Spotul TV Renault dCI / Tiny Pump.

Spotul TV Nissan Tiida

n2-122x3001
Spotul TV Nissan Tiida / The Puppy produs de Agentia Publicis Romania a castigat Golden Drum 2007 TV Silver Adverts.

Eurovision

Eurovision1
Tornero - Mihai Traistariu Eurovision 2006

Locul 4 obtinut in finala Eurovision 2006 este pana in momentul de fata unul dintre cele mai importante premii acordate unui compozitor roman pe scena internationala. In acelasi timp, Tornero este si cea mai de succes melodie internationala compusa vreodata de un roman. Tornero s-a nascut in ianuarie 2006 in studioul Art Music. A fost compusa special pentru vocea lui Mihai Traistariu, o voce unica ce avea nevoie de o piesa speciala pentru a-si demonstra valoarea. Tornero a invins cu usurinta toate celelalte piese romanesti ce au concurat pentru selectionarea cantecului ce va reprezenta Romania la concursul Eurovision din anul 2006 In concurs, Mihai Traistariu si-a invins tracul de a participa la o competitie atat de importanta si a propulsat cu vocea sa piesa pe locul 4 in clasamentul final. In acel an, in mod bizar, Eurovision a fost castigata de o trupa care nu avea nici o legatura cu stilul eurodisco promovat de concurs. Dar Mihai Traistariu si-a ascultat propriul refren si “s-a intors” pe locul 1, unde a stat pentru mai multe saptamani in topurile radiourilor din Grecia, Cipru, Malta, Suedia, Finlanda, Spania, Ucraina, Norvegia etc. . De atunci si pana in prezent, Tornero este o piesa recunoscuta instantaneu, inca de la primele acorduri, din Romania si pana in Statele Unite sau China. Poate la un moment dat Mihai Traistariu “tornero” inca o data in studioul Art Music pentru un nou hit.

Site-ul La Fantana

Site-ul La Fantana a castigat medalia de argint la premiile Aqua in Paris in 2004. Muzica si efectele sonore care insoteau site-ul au fost concepute la Art Music.

Partenerii nostri

Login

Lost your password?