Muzica pentru publicitate

Home/Muzica pentru publicitate
Muzica pentru publicitate 2017-06-21T16:08:25+00:00

REDD’S SUN

Redd’s

ROMPREST

Video Romprest.

COSMOTE HIP HOP

ROMTELECOM CLICKNET

Ca sa te dai cu rolele de la amiaza pana la miezul noptii si pe deasupra sa te mai si indragostesti intre timp, categoric, iti trebuie o super-coloana sonora pentru unul din spoturile care au facut cariera in Romania!

JOE NAPOLITANE

NISSAN TIIDA

BORSEC

Ritmul si emotia acestei povesti fantastice se nasc din coloana sonora. Ca sa vedeti importanta acesteia, incercati sa vizualizati spotul cu suntetul inchis. Asa este: diferenta este incredibila!

BCR

URSUS 1

Daca vezi fiecare ciob si fiecare tub de cartus, normal ca vrei sa auzi si fiecare zgomot, fiecare respiratie, fiecare buton si fiecare mecanism aclansat.

RENAULT CRICUL

Aoleu!?! Animatie? Si inca una de cea mai buna calitate? Ne-au facut-o cei de la Renault: trebuie sa sune totul ca in desenele animate celebre!

FORD FOCUS SEDAN

Art Music poate compune melodii originale pentru orice tip de brand-uri. Totul e ca aceastea sa aiba personalitate.

URSUS 2

Un joc olimpic nou? Da, stafeta Ursus! Ne ajuta o coloana sonora ce te ridica literalmente din scaun, O, da!  O, da! Ne prindem in joc! Maestre, inca una, te rog! Ziceam de melodie, nu de bere, dar e buna si-o bere, da!

ORANGE

Sa fii comic, e simplu. Sa fii “catchy”, e deja un mare pariu. L-am castigat? Daca in drum spre baie – cand veti avea chef, nu acuma – veti fredona melodia noastra, am castigat!

RENAULT CLIOPOLITAN

Din ce-i făcută o melodie care ilustrează țăcănita stângăcie a unui bărbat care se imbracă femeiește?

CAMPOFRIO

Cand trece furgonul blindat care transporta o incarcatura pretioasa, tu stii ce trebuie sa auzi! Sirene, scrasnete de roti, voci in walkie talkie, neliniste, incordare.

CRISTIM

Sa ilustrezi sonor o poveste de cateva secunde cu un pusti care nu vrea sa deseneze stelutele in 5 colturi, ci in 4, ca asa-i sandwich-ul lui, nu-i deloc floare la ureche.

LENOR – ROMANCE

O complicitate (cromatica) rara: bej / maro la inceput si rosu intens la final. Sau si mai rara, de personaj: complicitatea tata – fiica.

ALEXANDRION

Ce tip norocos! Sa tii luna in varful degetelor si sa-ti zambeasca o astfel de femeie! Sa danseze cu tine, sa te sarute!… Sa fie de la coniacul licoros? Sau de la coloana sonora?

FULGA

GARANTIBANK

DON CAFE BAYWACH

LA DORNA

Ceva care le face sa zboare in loc sa paseasca, ceva care opreste timpul din curgerea lui normala, facandu-le sa se miste gratios. Acel ceva al divelor trebuie prins, pus pe note, cantat atent si mixat.

BARTENDERS

Intalnirea cu un diavol verde incepe foarte bine cu un “scratch”. Zgariind un pic urechea, ghearele felinei se agata de atentia ta, urca rapid pe treptele ritmului de bas.

ROMTELECOM LARA CROFT

Ploaie, gaz scapat de sub control, explozii, cioburi, taste de calculator, flacari, lupi… le mai gasesti, pe ici, pe colo, insa o melodie dinamica, chiar subversiva.

RENAULT DCI-TINY PUMP

FORD MONDEO

CREDIT EUROPE BANK – NOU

Partenerii nostri

Login

Lost your password?