Compozitie muzica originala

Home/Compozitie muzica originala
Compozitie muzica originala 2017-06-23T13:10:36+03:00
Guitar-String-Mediator

Art Music s-a impus pe piata interna si internationala prin compozitie muzica originala de o calitate exceptionala care desavarseste si da personalitate proiectelor. Marturie stau exemplele din sectiunea PORTOFOLIU.
Valoarea unui film sau a unui spot publicitar creste cu 50% daca este potentat de o coloana sonora buna. Fie ca a fost vorba de un jingle de 5-10 secunde, de un spot comercial de 30 de secunde sau un film de lung metraj de 120 de minute, echipa de compozitori de la Art Music si-a respectat deadline-urile si inalta cota calitativa.
O alta sectiune foarte importanta in creatia muzicala originala este productia muzicala pentru artistii romani si straini – debutanti sau consacrati. Fie ca vorbim despre solisti sau trupe, fie ca genul muzical este pop, rock, clubbing, R&B, soul, electro, rap, reggae, bassline, metal sau reggaeton, oricine vrea sa apara sub lumina reflectoarelor isi poate cizela “da capo al fine” piesa muzicala in studiourile Art Music.

Recunoasterea internationala a venit in anul 2006 cand melodia “TORNERO” a castigat selectia nationala a concursului EUROVISION din Romania, clasandu-se pe locul 4 in finala de la Atena. Piesa “TORNERO” – interpretata de Mihai Traistariu – a reusit sa castige inimile ascultatorilor din toata lumea, ramanand in topurile radio din intreaga Europa, dar si America, China etc.

Experientele din anii urmatori de la Eurovision consolideaza calitatea noastra de muzicieni:

Piesa muzicala

1500
  • Durata medie 3 minute
  • Piesa originala
  • Inregistrare in studio cu vocea artistului
  • Masterizare

Muzica de reclama

de la       €300
  • Durata minim 30 secunde
  • Muzica originala
  • Cedare drepturi autor pe 12 luni
  • Productie audio fara voce

Ai un proiect muzical?

Solicita o oferta personalizata!

Exemple

Tornero - Mihai Traistariu Eurovision 2006

MIHAI TRAISTARIU – TORNERO

video
play-sharp-fill

ROMTELECOM CLICKNET

Ca sa te dai cu rolele de la amiaza pana la miezul noptii si pe deasupra sa te mai si indragostesti intre timp, categoric, iti trebuie o super-coloana sonora pentru unul din spoturile care au facut cariera in Romania!

video
play-sharp-fill

JOE NAPOLITANE

video
play-sharp-fill

BORSEC

Ritmul si emotia acestei povesti fantastice se nasc din coloana sonora. Ca sa vedeti importanta acesteia, incercati sa vizualizati spotul cu suntetul inchis. Asa este: diferenta este incredibila!

Partenerii nostri

Login

Lost your password?