Clienti

Home/Clienti
Clienti 2017-06-21T16:08:25+00:00

Art Music are in palmares clienti de top, branduri cunoscute, nume mari din publicitate care de-a lungul anilor ne-au fost parteneri in proiecte foarte interesante. Am lucrat direct cu companii mari, dar si prin intermediul agentiilor de publicitate.
Muzica de reclama se transforma in mesaj de brand, avand un rol hotarator in determinarea comportamentului consumatorilor. Ascultatorii cauta melodii tot mai antrenante si atractive. Acest lucru presupune folosirea unui cantec al unui artist, atribuit unei voci consacrate. De aceea, agentiile de publicitate vor investi intr-un continut propriu care sa sustina ideea brandului.
Coloana sonora din spoturile publicitare are efect direct asupra psihicului. Fara sa minimalizam efectul vizual, un factor extrem de important este efectul sonor.
Agentiile de media au o misiune dificila de a alege melodiile cele mai inspirate pentru a garanta succesul spotului publicitar.
In publicitate, creativitatea este nelimitata, art directorii exploatand la maximum trecerea de la mesajul scris la interactiunea audio.

Partenerii nostri

Login

Lost your password?